3voor12 Gelderland

Eerste namen voor Appelpop 2018

Chef'Special, Golden Earring, Wulf, Jeangu Macrooy en Traudes

Met Chef'Special, Golden Earring, Wulf, Jeangu Macrooy en Traudes zijn de allereerste namen bekend voor Appelpop 2018. Het gratis tweedaagse festival maakt daarmee een mooi begin met de line-up voor de 27e editie op 7 en 8 september.

Met de heerlijke catchy mix van rap, funk, reggae en pop komt Chef's Special opnieuw terug naar Appelpop. De heren van de Golden Earing zorgen al meer dan 50 jaar voor volle zalen en staan garant voor een flinke dosis klassieke rockhits. De veelzijdige singer-songwriter Wulf levert muziek met subtiele gitaarriffs en luchtige melodielijnen af. De upbeat funk tot fijne soul van Jeangu Macrooy zorgt voor uitermate  ‘gloomy sunday’. De band Traudes maakt een originele mix van hiphop, rap en (electro)pop en weet tegelijkertijd alle smaken te behouden: fris, heeft een zuurtje, is catchy en funky met een edgy bite, maar is bovenal overtuigend.

Meewerken als vrijwilliger?
Appelpop draait al 27 jaar volledig op vrijwilligers. Mede daarom kan het festival haar gratis karakter behouden en is het uitgegroeid tot een van de grootste gratis festivals van Europa. Meewerken als vrijwilliger? Via appelpop.nl kun je je aanmelden voor de komende editie.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12