3voor12 Gelderland

Na één dag 6900 euro voor ernstig zieke muzikant Kristian Strik van The Naked Sweat Drips

21 maart nog één laatste show in Doornroosje met heel speciale gasten

Gitarist Kristian Strik van The Naked Sweat Drips is voor de derde keer gediagnosticeerd met een hersentumor. Na twee eerdere tumoren, operaties en nabehandeling, is genezing ditmaal niet mogelijk. Kristian en The Naked Sweat Drips willen nog één ding: zo snel mogelijk de studio in om samen nog één album te maken. Om deze laatste wens in vervulling te laten gaan, loopt sinds 20 februari een crowdfundingactie via www.voordekunst.nl. Binnen één dag doneerden meer dan 200 donateurs 6900 euro, ruim boven het streefbedrag van 6200 euro.

Om dit, de opnames en Kristian te vieren geeft The Naked Sweat Drips op 21 maart nog één laatste show in Doornroosje met heel speciale gasten. Voor iedereen die heeft gedoneerd voor een ticket van de plaatpresentatie: je staat op de gastenlijst. Voor alle andere geïnteresseerden, zijn kaarten verkrijgbaar via www.doornroosje.nl/event/the-naked-sweat-drips

De band werd overweldigd door het aantal steunbetuigingen en donatie: “Onze dank is niet in woorden te vangen.” Nu het streefbedrag binnen is, kunnen de opnames, het mixen en het masteren van het album bekostigd worden, maar daar houdt het maakproces van het album niet op. Donaties die nu nog binnenkomen worden besteed aan het artwork, een ultieme registratie van het maakproces, een documentaire en er zijn ook plannen voor een comic.

Kristian en The Naked Sweat Drips ontvingen donaties vanuit het hele land, zo ook van DeWolff-gitarist/zanger Pablo van de Poel en Birth Of Joy-gitarist/zanger Kevin Stunnenberg. Pablo van de Poel: “Wat een onvoorstelbaar verdrietige situatie. Ik vind het een hele mooie laatste wens; geniet van de dagen samen in de Moon Music!” Hiermee verwijst hij naar de Roermondse Moon Music Studio waar The Naked Sweat Drips van 10 tot en met 18 maart onder leiding van Pieter Kloos (Dool, Birth Of Joy, Death Alley, e.a.) gaat opnemen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12