3voor12 Gelderland

Lenny Kravitz en R.E.M. op Rockin' Park

Organisatie kiest oude rotten voor nieuw festival

Wie deze zomer lekker rustig in het Goffertpark wil wandelen moet dat goed plannen. Het zal niet vaak rustig zijn, namelijk. Je struikelt te pas en te onpas over de bands. We hadden al Fields of Rock en het concert van de reïncarnatie van Queen. Sinds vandaag is de line-up van het nieuwe Rockin' Park bekend. Als het gras het maar overleeft.

Het wordt druk in het Goffertpark, deze zomer. Fields of Rock laat het park op 18 juni schudden met grote namen als Slayer, Motörhead, Black Sabbath en Rammstein. Op 10 juli beleeft Queen een ware wederopstanding.

En tussendoor vindt op 26 juni het nieuwe festival Rockin' Park plaats. Al maanden gonsde het van de roddels en geruchten, hele en halve waarheden. Vandaag werd de line-up bekend. Het wordt een vol programma.

Op drie podia treden deze zondagmiddag in totaal zo'n twintig acts op. Grootste namen: R.E.M., Queens of The Stone Age en oerrocker Lenny Kravitz. Overige bevestigde namen zijn: Keane, Nine Inch Nails, Jamie Cullum, Ozark Henry, Interpol en The Tears. Toegangskaarten voor het festival kosten € 59,-. De voorverkoop start aanstaande vrijdag.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12