3voor12 Gelderland

Winterswijkse band Lou Patty brengt ep uit en videoclip

Iedereen die clip online deelt kan zolang voorraad strekt ep gratis ophalen

De Winterswijkse band Lou Patty heeft vandaag hun ep uitgebracht samen met een videoclip voor de track 'Hostile'. De ep wordt gepresenteerd tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek in DRU Ulft zaterdag 18 november. De ep is ook beschikbaar op o.a. Spotify en iTunes.

Zolang de voorraad strekt kan iedereen die de clip online deelt gratis een ep ophalen bij: Jasper Muziek (Winterswijk), Café de Stam (Winterswijk), Cafe Bar 700 (Groenlo), Oerkroeg Schiller (Aalten), Café de Engelenbak (Doetinchem) & Wim's Muziekkelder (Doetinchem). Meer info over actie is te vinden op www.facebook.com/LouPattyRocks

Waar gaat 'Hostile' over? De band: "Misschien ken je het wel. Iemand waar je eigenlijk niet goed mee kan omgaan, maar waar je niet altijd omheen kan. Doet zich gastvrij en groots voor, maar is zelf onzeker, kleinerend en zelfs beledigend. Geeft je een ongemakkelijk gevoel. Je hebt er bijna dagelijks mee te maken. Wat doe je eraan? Laten varen of er tegenin gaan?"

Lou Patty was in 2016 de winnaar van de juryprijs bij de Achterhoekse Band Competitie en won zodoende onder meer een plek op Huntenpop dat jaar. Daarnaast stonden ze de finale van Altersonic tijdens Noorderslag Groningen. De band heeft in de White Noise Studio in Winterswijk hun ep opgenomen die is geproduceerd, gemixed en gemasterd door Marlon Wolterink. De clip is gefilmd door Harrie Ligtvoet Foto+Film. Verwacht bij Lou Patty classic rock gitaren, heavy drum’s en synth’s omlijst door snoeiharde lyrics. 'Alien sub-bass cyber rock' zoals de band het zelf noemt.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12