3voor12 Gelderland

Nijmeegse slacker-rockband You Should Get To Know Us presenteert debuut-ep

Zaterdag 10 juni in poppodium Merleyn

De Nijmeegse slacker-rock band You Should Get To Know Us (YSGTKU) presenteert zaterdag 10 juni hun debuut-ep Faceland in het Nijmeegse poppodium Merleyn. De ep bevat vijf liedjes en is ingespeeld in twee studio’s in de omgeving van York, Engeland. Sam Forrest (Sewage Farm, Nine Black Alps) leidde de opnames en deed de mix voor de plaat. Faceland wordt uitgebracht bij het Liedjescollectief en Desert Mine Music.

You Should Get To Know Us (YSGKTU) begon in het voorjaar van 2016 met optreden in stadsregio Arnhem-Nijmegen. De band was datzelfde jaar betrokken bij de oprichting van het Liedjescollectief en tourde in de zomer van 2016 door Duitsland met het Engelse Sewage Farm. Die laatste band staat ook in het voorprogramma van YSGKTU 10 juni.

In het Liedjescollectief gaan de vijf artiesten Galleons, Niekse, überhaupt, You Should Get To Know Us en Zonder Grond de muzikale samenwerking aan. Het Liedjescollectief is begin 2016 opgericht in Nijmegen met het doel de liedjesmuziek een stap vooruit te helpen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12