3voor12 Gelderland

Southern Roots festival Dig in Deep in Nijmegen

13 oktober 2017 in Thiemeloods

Vrijdag 13 oktober brengt de Nijmeegse singer-songwriter Eva Almagor in Nijmegen een ode aan een van haar muzikale heldinnen Bonnie Raitt met het Southern Roots festival Dig in Deep. Eva: " Ik vind dat er in deze regio te weinig aandacht is voor echte mooie Amerikaanse liedjes, pure sounds binnen het Southern Roots genre (waar Bonnie Raitt natuurlijk slechts een van de vele voorbeelden van is.) Het leek me een ontzettend tof idee om mijn krachten te bundelen met anderen die deze liefde delen."

Het kleinschalige festival Dig in Deep vindt plaats in de Thiemeloods in Nijmegen en omvat een avondvullend programma in Southern American sfeer. Daarbij is er o.a. een vinylmarkt en American food en is Henri Grootenhuis (gitaarbouwer van sigarenkistjes-gitaren) aanwezig.

Tijdens het festival zijn er natuurlijk ook (semi-akoestische) optredens. Gelderse muzikanten en bands als Eric Devries, DIX en Eva Almagor en band spelen eigen werk en een aantal voor hen inspirerende covers/bewerkingen binnen het genre Southern Roots.

Meer informatie
Dig in Deep Festival, vrijdag 13 oktober 2017
Thiemeloods Nijmegen. Vanaf 19 uur.
> Facebook-event

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12