3voor12 Gelderland

Deelnemers Roos van Nijmegen 2018 bekend

De Naakte Waarheid wint de stemronde

De stemmen zijn geteld, de jury is er uit, de deelnemers van de 32ste editie van de Roos van Nijmegen kunnen zich voorbereiden op de voorrondes in Merleyn. De Naakte Waarheid wint met een totaal van 657 stemmen de stemronde en daarmee ook de bandcoaching bij De Lindenberg.

De deelnemers van de Roos van Nijmegen 2018 zijn: The FoeSerotoninBreekpuntSLECHTPlatvloersThe MoansYou Should Get To Know UsDe Naakte Waarheid en We Are Hunters

In drie voorrondes strijden muzikanten in Poppodium Merleyn voor een plek in de finale. Na de voorrondes selecteert een professionele jury drie acts die door mogen naar de finale. De vierde finaleplaats gaat uit naar de publieksfavoriet. Op dinsdag 27 maart staan The Foe, Serotonin en Breekpunt in Poppodium Merleyn; op 3 april zijn dit Slecht, Platvloers en The Moans en tot slot spelen You Should Get To Know Us, We Are Hunters en De Naakte Waarheid in de laatste voorronde op 10 april.

De finale vindt traditioneel plaats met Hemelvaartsdag in Doornroosje, dit jaar op 10 mei 2018. In de finale wordt gestreden om een ruim prijzenpakket:

  • twee dagen studiotijd voor een complete demo- of singleproductie bij BigMouth Music
  • mastering van de opnames door Gold Soundz Mastering
  • een bandcoachingtraject door De Nieuwe Oost
  • een waardebon van Stockenhof Muziek ter waarde van € 200,-
  • een fotoshoot door Mike Nicolaassen

Over alle drie de voorronden zal een vakjury drie acts selecteren die doorstromen naar de finale op 10 mei. Bovendien zal ook de publieksfavoriet een plekje verdienen in de finale. Tickets voor de voorrondes zijn te verkrijgen via de bands en via www.doornroosje.nl. Voor meer informatie check www.roosvannijmegen.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12