3voor12 Gelderland

Furtips: Amerika calling

Telefonisch live-optreden op de radio

“I’d call you, I have a calling card from the radiostation, so no worries there”, was het antwoord op de vraag van Furtips wie de telefoonkosten gaat betalen. Furtips is deze zomer live te horen in het Amerikaanse radioprogramma Phoning It In.

Het Arnhemse Furtips zal eind juli / begin augustus live te horen zijn bij het Amerikaanse radiostation BSR 88.1 FM. Nadav Carmel van het programma Phoning It In stuurde een e-mail naar de band met de vraag of ze geinteresseerd zijn in een live optreden via de telefoon. Tijdens het radioprogramma belt Carmel de favorieten muzikanten van zijn luisteraars op, doet een interview en vervolgens speelt de band een half uurtje of langer live door de telefoon.

Na onder ander Why? en Mountain Goats is het deze zomer de beurt aan Furtips. Het staat in ieder geval gegarandeerd voor interessante, prachtige, vreemde, intieme optredens en gesprekken. Wat Carmel niet wist is dat Furtips uit Nederland komt, wat enige problemen kan opleveren voor de telefoonkosten. BSR 88.1 FM betaalt de kosten, dus no worries.

De exacte datum moet nog vastgesteld worden, maar het zal eind juli of begin augustus worden. Het optreden zal direct live via internet te beluisteren zijn en gearchiveerd worden voor latere uitzending in (vermoedelijk) de herfst.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12