3voor12 Gelderland

Becca Stevens is Artist in Focus op Music Meeting

International Music Meeting Festival op 19, 20 en 21 mei

Becca Stevens is ‘Artist in Focus' tijdens International Music Meeting Festival op 19, 20 en 21 mei. De veelzijdige zangeres uit New York zal tijdens het festival in Park Brakkenstein te Nijmegen verschillende keren op het podium staan. Samenwerkingen met andere artiesten, masterclasses en ontmoetingen met het publiek staan centraal voor de Artist in Focus.

De carrière van Becca Stevens (34, New York) nam de afgelopen jaren een enorme vlucht. De klassiek geschoolde zangeres toerde over de hele wereld en werkte samen met grote namen als Brad Mehldau, Esperanza Spalding, Ambrose Akinmusire en Snarky Puppy. Met haar nieuwste plaat Regina bewijst Stevens definitief dat ze tot de belangrijkste singer-songwriters van dit moment behoort. Op het album zijn ook Laura Mvula, Jacob Collier en David Crosby te horen.

In een interview met Music Meeting vertelt Stevens: “Muziek betekent alles voor mij. Het is het middel om mezelf te uiten en om contact te maken met mensen op het diepste niveau. Daar gaat het om, de connectie met mijn publiek, het meest fantastische gevoel wat er is. Ik ben heel trots om Artist in Focus te zijn op Music Meeting in mei.”

Artist in Focus
Het festival kiest elk jaar een andere Artist in Focus, een leidende muzikale persoonlijkheid wiens visie leidend is voor verschillende programmaonderdelen. Stevens is te zien tijdens concerten met diverse samenstellingen, interviews en ontmoetingen met het publiek, openbare repetities en masterclasses. Tijdens het Pinksterweekend speelt ze muziek van haar nieuwe album Regina en zal ze nieuw werk maken samen met andere artiesten van het festival.

Line-up 2018
Becca Stevens (US) - Derek Brown (US) - Donny McCaslin Group (US) - Flat Earth Society & David Bovée 'Boggamasta' (Belgium) - La Mambanegra (Colombia) - Sahad & The Nataal Patchwork (Senegal) - Santiago Vazquez (Argentina) - Saz'iso (Albania) - Sidiki Diabaté (Mali/France) - Sysmo (Belgium)

Music Meeting
Het internationale muziekfestival Music Meeting is in Park Brakkenstein in Nijmegen op 19, 20 en 21 mei. Kaartjes zijn te verkrijgen via musicmeeting.nl/tickets.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12