3voor12 Gelderland

43e editie Paasconcerten van Popcentrum Jacobiberg

Twee Paasdag in Luxor Live Arnhem met o.a. Raw Flowers, Lifelong, Landmine Heart en Nienke Deiters

Het langstlopende Arnhemse popfestival viert de 43e editie op Tweede Paasdag. Op maandag 2 april presenteren Popcentrum Jacobiberg en poppodium Luxor Live elf concerten van lokale talenten.

“In 2017 was de laatste editie op de oude Jacobiberg locatie. Het hele team vond echter dat we deze mooie Arnhemse muziektraditie in ere moesten houden, dus we zijn dolblij met Luxor Live als nieuwe locatie én partner”, aldus René Tijssen van Popcentrum Jacobiberg.

Het gratis festival neemt het hele Luxor Live pand over. Bezoekers kunnen genieten van metal en punk in de bovenzaal, akoestische muziek in de kelder, pop -en rockacts in de grote zaal en eten bij de bar. Op het balkon kan worden deelgenomen aan dj workshops verzorgd door De Berg, een nieuwe afdeling van Popcentrum Jacobiberg die zich o.a. richt op het ontwikkelen van dj talent.

Het kunstcollectief Broken Toaster Records presenteert de dag á la stripduo Beavis & Butthead: vanaf een bank, onderuitgezakt met een zak chips en een blik bier. Op het podium passeren bekenden van popcentrum Jacobiberg de revue: Corduroy, February Moon, Tape Toy, Babarumble, Raw Flowers, Lifelong, Fumes, Landmine Heart, Deem Index, Vera Bon en Nienke Deiters.

Paasconcerten #43, maandag 2 april, Luxor Live, Arnhem. Aanvang: 15.00 uur | Einde: 22.00 uur | Entree: gratis.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12