3voor12 Gelderland

Voorronde Gelderland Metal Battle 2018

27 januari in Estrado te Harderwijk

Sinds 12 januari strijden in provinciale voorronden 48 bands tegen elkaar tijdens de Metal Battle 2018. Twaalf bands gaan door naar de 3 halve finales en de finale is in Harderwijk op 21 april.

Iedere provincie heeft een eigen voorronde waarvan 1 band afgevaardigd wordt naar de halve finales. De voorronde Gelderland is 27 januari in Estrado te Harderwijk (georganiseerd door Noord Geldersch Metaal). Bands in de voorronde Gelderland zijn: 7Tools, Armed Cloud, Despicable Heroes en Serpents Seduction. De winnaar gaat door naar Veldslag Oost op 17 maart in Brigant te Arnhem, waar ze het opneemt tegen de winnaar Limburg en winnaar Utrecht. De winnaar hier mag ook spelen op de Head Bangers Bash op 14 april 2018 in Fluor te Amersfoort.

In de landelijke finale op 21 april te Harderwijk vallen er naast coaching door 'The Rockstation' en Guldenmond Vocal Coaching een trofee van 'Boneyard' te winnen, deelname aan de NL finale van de Wacken Battle, Pro Package by Into The limelight Records en ook optredens op Baroeg Open Air, Hemelvaart Metalfest, No Sleep 'Till Wieleman, Stonehenge, Tattoofest en Veghel Deathfest.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12