3voor12 Gelderland

Twilight Circus Dub Soundsystem verovert de wereld

Canadese Nijmegenaar geïnterviewd door XLR8R

Ryan Moore is een bezig baasje. Een album met DJ Spooky, onuitgebracht materiaal op Dub From The Secret Vaults en het album The Dub Project. Dat wordt ook door de buitenlandse pers opgemerkt. In het meinummer van het gerenommeerde Engelse muziektijdschrift XLR8R wordt Twilight Circus Dub Soundsystem aan de tand gevoeld.

Dubprofeet Ryan Moore verovert de wereld vanuit Nijmegen. Aan het oog van de buitenlandse muziekpers ontgaat niets en daarom werd het voormalige bandlid van The Legendary Pink Dots uitgebreid geïnterviewd in het meinummer van muziektijdschrift XLR8R. De geboren Canadees Moore bracht in januari nog samen met de befaamde dj Spooky de plaat Riddim Clash uit die nu naast The Dub Project en Dub From The Secret Vaults in de bakken ligt.

XLR8R was niet het eerste buitenlandse blad dat dit jaar bij het Twilight Circus Dub Soundsystem op de stoep stond. Ze werden voorgegaan door Remix en Relix Magazine uit Amerika en Riddim uit Duitsland. Ryan Moore is in ieder geval goed geluimd door alle aandacht. “I’m going to party like it’s 1999 and make a ton of records”, antwoordt hij op de vraag wat de nabije toekomst gaat brengen voor Twilight Circus Dub Soundsystem.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12