3voor12 Gelderland

Inschrijving Roos van Nijmegen weer van start

Drie dagen studiotijd en bandcoaching voor de winnaar

Talentenjacht “De Roos van Nijmegen” is een begrip. Al jaren strijden Nijmeegse bands om felbegeerde prijzen, en om de eer natuurlijk. In 2007 zal alweer de 21e editie plaatsvinden. De inschrijving is afgelopen week geopend.

De Roos van Nijmegen wordt georganiseerd door Merleyn, Staddijk, Stichting PAN en Doornroosje en is bedoeld voor amateurbands en -artiesten die eigen nummers maken. Deelname staat open voor bands waarvan minimaal de helft van de leden in de regio Nijmegen woont.

De talentenjacht bestaat uit een voorselectie, een aantal voorrondes en een finale. De speelrondes zijn deze keer op 28 maart (Merleyn), 4 april (Doornroosje), 11 april (Merleyn) en 18 april (Staddijk). De finale vindt plaats op 17 mei (Hemelvaartsdag) in Doornroosje.

Het voorlopige prijzenpakket bestaat uit: Eerste prijs: drie dagen studiotijd bij Bigmouth en bandcoaching door Stichting PAN t.w.v. 750 euro. Tweede prijs: bandcoaching door Stichting PAN t.w.v. 750 euro. Publieksprijs: waardebon t.w.v. 250 euro, te besteden bij Stockenhof Muziek.

De Roos van Nijmegen daagt bands uit zich in te schrijven: "Laat Nijmegen zien wat je kunt!". Inschrijven kan nog tot 12 januari 2007. Voor meer informatie, het reglement en het inschrijfformulier kijk je op de website van de Roos van Nijmegen. Schaar je in het rijtje van eerdere deelnemers als Je Moeder, Gilo, Steel Cobra, The Pax, Nirika, Het Oostfront en Kompaktrecorder en schrijf je in!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12