3voor12 Gelderland

Festival Down The Rabbit Hole op 27-29 juni 2014

Nieuw evenement vanuit organisatie Lowlands

Het nieuwe festival Down The Rabbit Hole heeft een datum: 27 tot en met 29 juni vindt de eerste editie plaats. Veel meer dan dat is nog niet bekend, zelfs nog geen locatie. Wel weten we dat concertorganisator Mojo - en nog concreter: het team van Lowlands - er achter zit. De komende tijd zal meer informatie naar buiten komen via de Facebookpagina van het festival. Pikant: het festival zit amper een week na Best Kept Secret, dat plaatsvindt van 20-22 juni.

Bente Bollmann (die we kennen als woordvoerder van Lowlands) noemt Down The Rabbit Hole 'another campingflight', het populaire festival in augustus. Down The Rabbit Hole zit heel bewust twee maanden vroeger, midden in het Europese zomerseizoen. Een week na Best Kept Secret dus, een week voor Rock Werchter, en in hetzelfde weekend als Glastonbury. Geen toeval: "In die periode zijn heel veel bands in Europa om op festivals te spelen", zegt Bollmann.

Meer dan dat wil hij op dit moment nog niet kwijt. Niet over namen, niet over het aantal podia, zelfs niet over de locatie waar Down The Rabbit Hole plaats gaat vinden. Wel belooft een handgeschreven ansichtkaart aan de 3voor12 redactie dat binnenkort meer informatie zal volgen op de Facebookpagina van het festival.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12