3voor12 Gelderland

New Arts Nijmegen organiseert landelijke talentenjacht Stand Out

Finale zaterdag 30 juni in Doornroosje

Houd je van zingen, dansen, rappen of beats maken en ben je tussen de 11 en de 30 jaar? Dan kun je binnenkort meedoen aan Stand Out 2018. Bij Stand Out gaat New Arts op zoek naar talent in de urban arts. De voorrondes worden in april en mei gehouden op vier plaatsen in Nederland (waaronder Nijmegen). De finale is 30 juni in Doornroosje. Deelname aan Stand Out is gratis.

Stand Out voorrondes in vier steden
Je kunt je inschrijven voor de disciplines rap, dans, zang en beats maken. Als je je inschrijft mag je tijdens één van de voorrondes je kunsten laten zien aan een jury die bestaat uit bekende artiesten zoals Winne, Rochelle, Wantigga en Percy Kruythoff. Er zijn voorrondes in vier steden:

  • Zaterdag 14 april in Lindenberg Aldenhof (Nijmegen)
  • Zaterdag 21 april in NoLimit (Amsterdam)
  • Zondag 6 mei in Dynamo (Eindhoven)
  • Zaterdag 19 mei in Hedon (Zwolle)

Masterclasses en grootse finale bij Doornroosje
Bij iedere voorronde kiest de jury acht acts die doorgaan. Als je doorgaat, doe je op 26 en 27 mei mee aan een weekend met masterclasses in Apeldoorn. Van de 32 acts die meedoen aan deze masterclasses, worden er 16 uitgekozen die doorgaan naar de finale zaterdag 30 juni in Doornroosje. Tijdens de finale kiest de jury binnen iedere discipline een winnaar die 150 euro cash wint. Er wordt ook één hoofdprijs uitgereikt: een bedrag van 2500 euro.

Inschrijven
Je kunt je tot vijf dagen voor de voorronde van jouw keuze inschrijven door een mail te sturen naar StandoutNL@gmail.com. Vermeld hierin je naam en leeftijd en geef aan voor welke discipline je je wil inschrijven en in welke stad je aan de voorronde wil meedoen.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12