3voor12 Gelderland

Deelnemers Parel van de Betuwe 2018 bekend

Voorrondes 2 en 10 maart

Uit alle inzendingen voor de 29e editie van de Parel van de Betuwe zijn er 8 bands geselecteerd om mee te doen. De deelnemers van deze editie zijn Quicksilver Fridays, Viper 3.0, Wille en Revolt7 (op 2 maart) en EgoTwister, Indecision, Switch band en Scarlet Rose (op 10 maart).

De voorrondes van de Parel van de Betuwe zijn dit jaar op vrijdag 2 maart in het Wapen van Lienden en zaterdag 10 maart in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Tijdens deze voorrondes gaan de bands de muzikale strijd aan om zich te plaatsen voor de finale die zaterdag 21 april in Zinder gepresenteerd wordt.

Natuurlijk valt er in deze competitie ook iets te winnen. De eerste, tweede en derde prijs bestaan uit een geldbedrag om de winnaars een financieel zetje in de rug te geven. Ook is er een publieksprijs en een ‘Gouden Koffer’ te winnen, waarbij bands worden aangemoedigd om tijdens de voorrondes een zo creatief en origineel mogelijke cover te spelen van een band of artiest; dit jaar is dat Queen. Dit onderdeel staat los van de strijd om een finaleplaats en de beste cover wint een goedgevulde koffer.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12