3voor12 Gelderland

Jonge muzikanten op het Lindenbergpodium met Live on Stage

Zondag 11 maart met live Q&A met Torre Florim van De Staat

Live on Stage is sinds 2011 een jaarlijks terugkerend evenement voor jong muziekmakend Nijmegen. Op zondag 11 maart 2018 is vanaf 13.30 uur de zevende editie in de Lindenberg Nijmegen. Dit jaar worden de bands afgewisseld met een speciale gast: om 15.00 uur is er een live Q&A met Torre Florim van De Staat.

Deze editie treden er ongeveer 35 bands op op 4 verschillende podia. De bands zijn een mix van de Pop & Rockschool bands, deelnemers aan de Roos van Nijmegen en studentenbands, bestaande uit beginnende en gevorderde muzikanten. Al met al zijn er die dag ongeveer 250 muzikanten actief. Ook is er een muzikanten-infomarkt.

Naast Torre zal Merijn van Haren (Navarone en The Dutch Queen Tribute) een bijdrage leveren aan Live on Stage. Op 28 februari en 7 maart verzorgt Merijn twee lessen Zingen met een rockrandje. Het resultaat van deze workshops wordt op Live on Stage gepresenteerd. Deelnemen aan deze workshops? Inschrijven doe je hier.

Vier bands die deelnemen aan Live on stage, doen mee aan de Roos van Nijmegen. Tijdens Live on Stage scherpen zij hun podium-act aan én kiezen ze uit elke zaal de Pop & Rockband met de beste podiumpresentatie. De leden van de 4 winnende bands krijgen een backstage rondleiding in Doornroosje.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12