3voor12 Gelderland

Vijf regionale bands in de race voor Local Hero 2006

Arnhem en Nijmegen goed vertegenwoordigd in Locals Only! Publieksraadpleging

Locals Only! begint zo langzamerhand een begrip te worden. Het initiatief van onder meer LiveXS en Kink FM zet vele eigenbeheer-bands op de kaart. Een keer per jaar houden ze een Publieksraadpleging naar de populairste Local Hero. Voor de editie 2006 zijn vijf regionale bands in de race.

De redactie van LiveXS Popmagazine kiest elke maand drie eigenbeheer-acts tot Local Hero. Zij krijgen veel aandacht in het magazine en op KinkFM en spelen bovendien aan het einde van die maand een gezamenlijke show tijdens Locals Only! Latenight @ Paradiso. Een keer per jaar dingen alle deelnemers mee naar de titel Local Hero van het jaar. Een Publieksraadpleging onder de leden van de LiveXS-website moet daarover duidelijkheid brengen.

Voor de editie 2006 zijn vijf regionale bands in de race: Antikraft, Monokraft, Elstar, neWax en Zwerfhond. De zes populairste Local Heroes 2006 worden woensdag 3 mei bekendgemaakt in de Sugar Factory tijdens een rechtstreekse radio-uitzending van het Kink FM-programma NightLiveXS. Zij worden uitgenodigd om een jaar lang intensief te touren langs prominente festivals en vijftien popzalen, waaronder LVC Leiden, Tivoli Utrecht, Effenaar Eindhoven en Patronaat Haarlem. Wie wil stemmen op een van de bands moet zich eerst registreren op de LiveXS-website.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12