3voor12 Gelderland

De beste DJ van de wereld alweer in Gelredome

Volgens Tiësto wordt deze show nog spectaculairder

Tiësto is door DJmag al twee keer toe uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. En aangezien deze beste DJ van de wereld uit Nederland komt, mag hij zijn Nederlandse fans ook wel op een spectaculaire show trakteren. Hij deed dit vorig jaar in het Gelredome. Was je daar niet bij? Dan heb je geluk, want in oktober komt Tiësto weer naar Gelredome.

Volgens velen is de beste DJ van de wereld Tiësto. Vorig jaar gaf hij al een spectaculair optreden in het Gelredome. Op zaterdag 30 oktober komt hij dit nog eens dunnetjes over doen onder de noemer Tiësto in Concert. Het optreden van vorig jaar mocht als een primeur gezien worden. Het was een acht uur durend optreden in een stadion met 25.000 fans.

Een optreden? Het was een grote show met danseressen, lichteffecten, videoscreens en allerlei gastoptredens. Het thema van deze tweede Tiësto in Concert in Gelredome is ‘magic’. Tiësto is ervan overtuigd dat het deze keer beter en indrukwekkender zal zijn dan vorig jaar. Hij is op dit moment dan ook al druk bezig met de voorbereidingen en zal er alles aan doen om er een avond van te maken die zijn fans niet snel zullen vergeten.

Nieuwe tracks worden opgenomen in zijn eigen studio en de voorbereidingen zullen opnieuw een grote uitdaging voor hem zijn. In de maand oktober tot aan zijn show in Gelredome zal Tiësto dan ook geen enkel optreden doen. De voorverkoop begint op zaterdag 28 augustus. Wanneer: zaterdag 30 oktober van 23.00 tot 07.00 uur. Kosten: 55,25 euro

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12