Programma Kids 'n' Billies zaterdag juni 2016 compleet Programma Kids 'n' Billies zaterdag juni 2016 compleet

, Redactie 3voor12 Gelderland

Programma Kids 'n' Billies zaterdag juni 2016 compleet

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Het programma voor Kids 'n' Billies 2016 is compleet. Goddamn Gallows (USA), Adam Lopez & His Rhythm Review (USA) zijn toegevoegd aan het affiche. De allerlaatste naam komt uit het Rock 'n' Roll Jonkies project van Kids 'n' Billies: Hok 5 (NL). Het festival is 18 juni in Openluchttheater De Goffert in het Goffertpark Nijmegen.

Goddamn Gallows
The Goddamn Gallows staan bekend om hun spectaculaire liveshows. Een besmettelijke en spontane uitbarsting van onvoorspelbaarheid. Ze serveren een cocktail van country, folk, bluegrass, psychobilly,punk, gypsy en americana. Het resultaat, zoals ze zelf zeggen: Punkrock mixed with metal and bluegrass, with a touch of satan.
 
Adam Lopez & His Rhythm Review
Lopez is een veelgevraagd studio- en podiumartiest in de VS en wie zijn skills op gitaar een beetje kent zal dat niet verbazen. Hij werkte nauw samen met gasten als Dale Watson en Dave Gonzales die zijn meesterschap en unieke geluid wisten te waarderen. Met zijn Rhythm Review verweeft hij rootsgenres met elkaar. Een show van Lopez en zijn Rhythm Review is dan ook een muzikale rondreis door de geschiedenis van de Amerikaanse rootsmuziek.

Het complete programma
Daddy Long Legs (USA), The Deaf (NL), Doghouse Rose (CAN), Sir Bald Diddley & His Ripcurls (GB), The Sensational Second Cousins (NL), Goddamn Gallows (USA), Them Old Crap (BR), Adam Lopez & His Rhythm Review (USA), Dead Elvis & His One Man Grave (NL), The Ditchrunners (USA),  Jetblack 56 (NL) en Hok 5 (NL).

Kids 'n' Billies
Zaterdag 18 juni 2016
Openluchttheater De Goffert Nijmegen
12.00 - 21.00 uur

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland