Een exclusief optreden van The Kevin Costners

Een fijne zondagmiddagbesteding in het Besiendershuis

Aukje Verstegen ,

Een maand geleden plaatsten we een artikel waarin we op zoek waren naar verjaardagsvisite. Lezers maakten kans op een intieme show van The Kevin Costners in het oudste huis van Nijmegen: het prachtige Besiendershuis. Tevens werden de winnaars in de watten gelegd met kookkunsten van de heren zelf, die deze zondagmiddag groots hadden uitgepakt met hapjes, drankjes en ... knolselderijsoep!

De aanleiding voor dit alles was het allereerste online artikel dat destijds nog onder de vlag van 3voor12/Arnhem-Nijmegen op 25 mei 2004 verscheen, nu ruim tien jaar geleden. Het was een recensie van een optreden van The Kevin Costners. "Dat was onze eerste officiële recensie, en dan ook nog eens een hele positieve," aldus drummer Stijn Klaver.

10 liedjes voor 10 bezoekers. Het werd een knusse zondagmiddag in de Benedenstad. Een koppel dat in de veronderstelling was dat er hier een expositie plaats zou vinden keek wat verrast op toen er hier iets heel anders gaande bleek. "Dit is misschien wel veel leuker?", overwoog de dame. Haar vriend hoefde niet overtuigd te worden. En dus werden het er twaalf. Een erg fijn verjaardagsfeestje.

Bekijk hieronder de opnames die we hebben gemaakt: