Planet Rose telt in stijl af tot verhuizing Doornroosje Planet Rose telt in stijl af tot verhuizing Doornroosje

Laatste editie aan de Groenewoudseweg gaat 24 uur lang los

, Redactie 3voor12 gelderland

Planet Rose telt in stijl af tot verhuizing Doornroosje

Laatste editie aan de Groenewoudseweg gaat 24 uur lang los

Redactie 3voor12 gelderland ,

Het aftellen is nu echt begonnen. Voordat Doornroosje verhuist naar het nieuwe pand aan het Stationsplein zijn er nog precies tien edities van Planet Rose, Nederlands langstlopende clubavond. De geruchtenstroom over de allerlaatste avond op deze roemruchte locatie is al in volle gang. Zeker is dat deze editie op 5 juli om middernacht begint en 24 uur later pas eindigt.

Tijdens de laatste tien avonden komen artiesten langs die veel voor Planet Rose betekend hebben,  zoals Derrick May, Marcel Dettmann en Len Faki, maar de clubavond houdt ook de blik naar voren met namen als Blawan, Alien Rain en Silent Servant. Planet Rose staat voor variatie en dat zullen we tijdens deze countdown dan ook te horen krijgen. De no-nonsense techno van Johannes Heil en Zeitgeber wordt afgewisseld met de meer Leftfield-kant van het spectrum die zal worden belicht door onder andere Inigo Kennedy, Mike Parker en Samuel Kerridge. Techno legendes (Octave One) worden gekoppeld aan de nieuwe garde (Vakula), en ook house is goed vertegenwoordigd met kanonnen als KiNK en Detroit Swindle. 

Met negen reguliere Planet Rose-edities wordt opgebouwd naar de tiende en laatste grote afklapper: één marathon, 24 uur lang, van zaterdag 5 tot zondag 6 juli, middernacht tot middernacht! De line-up blijft geheim totdat de deuren open gaan. Er is geen voorverkoop, tickets zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. Vanwege al die extra uren kan Planet Rose met meer artiesten en met meer publiek afscheid nemen van het pand aan de Groenewoudseweg. Er wordt meer dan groots uitgepakt, belooft de organisatie.

 

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland