Line-up Sena Talent Stage 5 mei Wageningen bekend Line-up Sena Talent Stage 5 mei Wageningen bekend

Wolves Dressed In Sheep, Zebra Zulu en Raw Flowers vertegenwoordigen Gelderland

, Redactie 3voor12 gelderland

Line-up Sena Talent Stage 5 mei Wageningen bekend

Wolves Dressed In Sheep, Zebra Zulu en Raw Flowers vertegenwoordigen Gelderland

Redactie 3voor12 gelderland ,

Op 5 mei heeft Wageningen weer een Sena Talent Stage. Organisator stichting Popcultuur Wageningen maakte trots de line-up bekend. Vooral omdat er drie Gelderse bands staan: Wolves Dressed In Sheep, Zebra Zulu en Raw Flowers.

Sena, de rechtenorganisatie voor artiesten en producenten, biedt een podium voor regionaal, aanstormend muziektalent. De jonge vrijwilligers van Popcultuur Wageningen programmeren het Sena Talent Stage in Wageningen met alternatieve pop- en rockbands. Zij geloven dat deze bands het ver gaan schoppen. De programmering wordt afgewisseld met het podium van Kabaal am Gemaal. Dit betekent non-stop kwaliteitsmuziek op het plein! 
 
Een van de Gelderse band op het Sena Talent Stage is Wolves Dressed in Sheep. Deze Nijmeegse band maakt vrolijke folkpop. De eveneens uit Nijmegen afkomstige Zebra Zulu maakt energieke alternatieve popliedjes. De Achterhoekse bluesrock van Raw Flowers zal het gaspedaal flink intrappen op 5 mei! 
 
Ook niet Gelderse band staan op het podium. My Baby maakt lekkere soul en gospel muziek. The Benelux uit Amsterdam speelt funky rock en elektronica zonder al te veel electronisch gepiel. En de band voert het allemaal live uit. Dit wordt gegarandeerd een feestje! Ook Town of Saints speelt op het Sena Talent Stage. De folkpop van deze band is niet te gecompliceerd en perfect voor een zonnige festivaldag. Nu ook maar hopen dat de zon schijnt! 
 
De jaren-zestigsound van Birth Of Joy schudt de boel lekker wakker. De superstrakke rocksound wordt gecombineerd met een scheurend orgel. 3rd Floor Magic is tweede geworden bij de Sena POPnl award en heeft daarmee een plek op het podium verdient. Deze vijfkoppige band maakt een goede mix van funk, hiphop, blues, reggae en ska. Een verrassende mengelmoes, voor ieder wat wils!
 
Meer informatie over het Sena Talent Stage is te vinden op de Facebookpagina of de site van Popcultuur Wageningen.
 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland