De Zwarte Cross survivaltips van Erik Neimeijer

Met een biertje in het reuzenrad.

Taggi Eenstroom ,

Het tweede interview met een muzikale redder in nood. Hoe overleef je de Zwarte Cross? De één teert op patat, de ander maakt een uitstapje naar het bijzondere restaurant Le Carburateur. Alle dagen in de Bayou weide slijten of toch liever vertier in de reggaeweide. Een paar tips zijn geen overbodige luxe in deze weelde aan keuzes van divers vermaak.

Wie weet dit beter dan Erik Neimeijer. Deze dokter Bernard komt maar liefst twee maal de Zwarte Cross met zijn bezoek vereren. Het voorgeschreven medicijn? The Backcorner Boogieband en dialectband Bökkers. Afgelopen week bracht het swingende gezelschap van de Boogieband een nieuwe single uit met de titel The Beat Of Love. Dit is de eerste single van de tweede langspeler. Een drukke tijd dus. Gelukkig vond Neimeijer nog een klein gaatje in zijn drukke schema.

1. Wat komt zeker in jouw Survival Route langs?
De Crewbar, de EHBO-post, en de pannenkoekenkraam natuurlijk! En dan met een biertje in het reuzenrad.

2. Met wie zou jij nog wel eens willen crossen voor je leven?
Ik zou met Adolf Hitler nog wel eens een wedstrijdje willen doen, die galbak. Het schijnt een fanatiek ventje te zijn geweest, maar ik schat hem in als een waardeloze crosser.

3. Wat moet zeker de oren in dringen tijdens de Zwarte Cross?
Ten eerste de bands waarin ik zelf speel natuurlijk! Op vrijdagavond Bökkers en op zaterdagavond The Backcorner Boogieband. Verder hou ik van Automatic Sam, The Golden Earring en de gitarist van Guus Meeuwis: Angelo de Rijke, die is erroggg.

4. Is het eten of gegeten worden?
Eten.. veel eten... heel veel eten... En je de kaas niet van je brood laten eten.

Wat denkt Erik Neimeijer bij onderstaande foto's?

Erik Neimeijer: "Zit die gast hier al de hele dag?"

Erik Neiemeijer: "Borstvoeding, een bekend fenomeen op de Zwarte Cross."

Erik Neimeijer: "En nog één keer met z'n allen: 'Ben ik te min? Ben ik te min omdat je ouders meer poen hebben, dan de mijne?'"