Mañana Mañana-festival in sprookjesachtig decor bijna uitverkocht

Organisatie Feestfabriek wederom vernieuwend

Taggi Eenstroom ,

Wie kent het niet, het alom geliefde Zwarte Cross-festival. De organisatie komt nu met iets nieuws: het Mañana Mañana-festival. Op 31 augustus en 1 september vind je op landgoed Enghuizen in Hummelo een breed scala aan muziek en veel meer. De naam Mañana Mañana is ontleend aan de uitdrukking “Tranquilos amigos y amigas, mañana mañana”: Wat vandaag niet komt, komt morgen wel. Met zo’n relaxte insteek moet het toch wel goedkomen?

Kunstenaar en kraker Andre Amaro komt de bezoeker verblijden met zijn Zuiderlijke kookkunsten en eigenzinnige zelf. Wie meer te zeggen wil hebben over zijn eigen maaltijd, kan een visje vangen uit de vijver. Dit wordt vervolgens gegrilld. Eten staat hoog in het vaandel op Mañana Mañana. Er wordt tijd genomen voor het bereiden. Tevens krijgt de bezoeker echt een lekkere maaltijd geserveerd. Fruitsapjes, autenthieke pizza, een glaasje wijn of een salade. Voor iedereen is er wel wat te vinden.

Op muzikaal gebied is er ook genoeg te beleven. De locatie leent zich voor extra sfeer. In het bos, bij het kampvuur en op en aan het water spelen diverse artiesten. Van blues tot klassiek. Van sing & songwriter tot folkmuziek. Te denken valt aan Mister & Mississippi, The Backcorner Boogieband, Tommy Ebben, Donnerwetter en Amsterdam Klezmer Band. Op beiden avonden kan men daarnaast met de voetjes van de vloer in de tipi bij ‘U vraagt, U draait’ en ‘dansen op k*tmuziek’. Voor de extra muzikale bezoeker is er een pianoplek in het bos om kunsten te vertonen. Alle tijd van de wereld, alleen niet om je te vervelen.

Wil je ook naar dit prachtige festival? Wees er dan snel bij! De kaarten gaan als warme broodjes over de toonbank. Inmiddels is meer dan vijfenzeventig procent verkocht. Haast je dus naar de onderste link en voorkom teleurstelling bij de ingang.

Het festivalterrein is open vanaf 10:00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.mananamanana.eu

3voor12 gelderland mag namens de organisatie van het Mañana Mañana festival 2 kaarten voor de zaterdag en 2 kaarten voor de zondag weggeven. Heb jij ook zin om te relaxen onder het genot van een drankje en goede muziek? Mail naar achterhoek@3voor12gelderland.nl en wie weet ben je ook van de partij.