Oddstream Festival pakt de Vasim vier dagen vol tijdens Hemelvaart

Veel lokale en internationale geweldenaars op eerste editie baanbrekend festival

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Komende Hemelvaart staat het terrein van de Vasim in Nijmegen vier dagen lang in het teken van vooruitstrevende dance, dubstep, pop, rock, jungle, hiphop, singer-songwriter, beeldende kunst, audio-art, film en wat dies meer zij. De eerste editie van het Oddstream Festival pakt groots uit, met internationale en lokale toppers. Lees snel verder!

Veel lokale en internationale geweldenaars op eerste editie baanbrekend festival

Komende Hemelvaart staat het terrein van de Vasim in Nijmegen vier dagen lang in het teken van vooruitstrevende dance, dubstep, pop, rock, jungle, hiphop, singer-songwriter, expo, theater, beeldende kunst, audio-art, film en wat dies meer zij. De eerste editie van het Oddstream Festival pakt groots uit: nationale, lokale en internationale toppers reizen af naar de sfeervolle locatie langs de Waal voor een performance van formaat.

Zo komen de sleaze-koningen van zZz een mopje orgeltrash weggeven, zijn culthelden The Young Gods aanwezig, evenals indietoppers Lola Kite, komen The Death Letters herrie schoppen, doen de legendarische Chicks On Speed hun ding, is er Collapsing Stories – een spannende samenwerking tussen kunstenaar Jan Mast en indie-band Madensuyu - en komen de electronica-keizers Alec Empire en T. Raumschmiere gezamelijk met de auto vanuit hartje Berlijn gezellig langshoppen.

Ook lokaal valt er een boel te genieten: in samenwerking met Stiching PAN komt de crème de la crème van de Gelderse singer-songwriters haar mooiste liedjes spelen, strooit het Staddijk Hiphop Allstar Team met vette beats, is er de vette rock van onder andere Bandito en Planet Eyelash en zijn bijna alle Nijmeegse top dj’s aanwezig met de platenkoffer in de aanslag.

Al dit muzikale geweld zal daarbij plaatsvinden in- en rondom het sfeervolle Vasim-terrein, dat tevens volledig opgetuigd zal zijn met beeldende kunst, audio-visuele performance en theater en is er zelfs een heuse camping!

Teveel op op te noemen dus! Zelf beleven is raadzaam, bekijk daarom de website van Oddstream voor alle programma-info, het blokkenschema en ticketinformatie. Uiteraard doet 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen uitgebreid verslag van al het moois op Oddstream. Hou ons in de gaten!


Oddstream Festival | 2, 3, 4 en 5 juni | Vasim Nijmegen