GESEL XL: semi-akoestische sessies in beeld GESEL XL: semi-akoestische sessies in beeld

Bekijk hier de filmpjes van Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zaterdagavond

, 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

GESEL XL: semi-akoestische sessies in beeld

Bekijk hier de filmpjes van Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zaterdagavond

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Tijdens de afgelopen GESEL XL was 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen niet alleen aanwezig om zo veel mogelijk acts te recenseren, maar was er, net als in 2009, weer een heus Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Willemeen. Bekijk hier de filmpjes van de (semi) akoestische optredens van zaterdagavond en de interviews met de bands.

Bekijk hier de filmpjes van Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zaterdagavond

Tijdens de afgelopen GESEL XL was 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen niet alleen aanwezig om zo veel mogelijk acts te recenseren. Net als in 2009 was er weer een heus Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Willemeen. Hier traden op vrijdag- en zaterdagavond diverse bands (semi) akoestich op, die je elders in de stad volledig versterkt kon zien spelen. Na hun optreden werden ze ook nog even aan de tand gevoeld door onze presentatoren Martijn Vet en Felicia Tielenius Kruythoff. De opnames van vrijdag waren al te zien op onze site. De opnames van zaterdag, gemaakt door Marcus Moonen, staan hieronder.

Het was een komen en gaan van artiesten en hun fans tijdens beide avonden en dat zorgde voor een gezellige en geslaagde tweede editie van Café 3VOOR12/AN op de GESEL XL. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

Zaterdag kwamen Phoenix Park, En Vélo, The James, Marcel Verbeek en The Jacobites op bezoek. Felicia Kruythoff interviewde de vijf bands. Hieronder zijn de interviews en de live acts te zien.

Interviews in Café 3VOOR12:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland