Zanger Gray Code stapt uit band

Zaterdag 12 december laatste optreden in huidige bezetting

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De zanger van Gray Code, Joni, stapt uit de band. Aanstaande zaterdag, tijdens Club 3VOO12/Arnhem-Nijmegen, is de laatste kans om Gray Code met Joni live aan het werk te zien. Mis het niet!

Zaterdag 12 december laatste optreden in huidige bezetting

Joni, de zanger van Gray Code, stopt met de band. Op de bands blog op MySpace vertelt hij dat Gray Code als band zich voor zijn gevoel te veel op de zakelijke en professionele kant richtte, terwijl hij zelf eerst liever de muziek nog veel verder wilde uitwerken. Voorlopig zal Joni zich vooral gaan bezig houden met zijn ander muziekproject OIIO.

Gray Code is opgericht in 2006 en bestaat naast Joni uit Reinout, Jochem en Timo. In 2007 deden ze mee aan Kaf en Koren waarbij ze de halve finale haalden en in 2008 stonden ze in de finale van de Roos van Nijmegen. Na een sabbatical van een klein jaar kwamen ze in 2009 terug met de single Recovery die met zijn ingenieuze clip de Revu en het NOS-journaal haalde en een hit werd op YouTube. Aanstaande zaterdag tijdens Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is het laatste optreden van Gray Code met Joni. Mis het niet!