Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen: speciale wintereditie Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen: speciale wintereditie

De mooiste winterplaten in Kultuurhuis Bosch

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen: speciale wintereditie

De mooiste winterplaten in Kultuurhuis Bosch

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Eindelijk is er weer eens een café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen! De redactieleden gaan deze keer op zoek naar de mooiste winterplaten. Dus bestel donderdag 4 december een warme chocomel en kruip dicht tegen de kachel van Kultuurhuis Bosch.

De mooiste winterplaten in Kultuurhuis Bosch

We hadden ooit al eens een extra zomerse editie van café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, compleet met exotische stoelendans. Daar is het nu de tijd van het jaar natuurlijk niet voor. Daarom organiseren we donderdag 4 december een avond met winterse platen die je opwarmen als glühwein. Vanaf 21.00 draaien we geen jingle bells of last christmas, maar mooie melancholische muziek van o.a. Woven Hand, Tindersticks, Alela Diane, Of the Wand & the Moon, Low, Mark Lanegan, Sigur Rós, Smog, Nick Cave, Bohren & der Club of Gore, Fleet Foxes en natuurlijk The Decemberists.

Ook als je nou wel eens wil weten wie er achter deze website schuil gaan, ben je van harte welkom. Misschien lijkt het je leuk om zelf mee te werken aan 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers met passie voor muziek. Ben je goed met een foto- of videocamera, lijkt het je leuk om radio te maken, ben je een organisatorisch talent, eindig je hoog in het nationale spellingsdictee of wil je je toeleggen op de aloude stiel van het recenseren, schroom dan niet en spreek ons aan (of stuur een mail naar de redactie).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland