Met regelmaat schuift 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zeven vragen onder de snoet van een interessant persoon uit de Arnhems-Nijmeegse muziekscene. Een producer, een muzikant, misschien een dj of een programmeur. Deze keer: Johan Steevens.

Deze keer geen band uit Arnhem of Nijmegen. Wel een band uit de provincie Gelderland. De J-Stars komen uit Tiel en de cd-presentatie van 'Skadilemma' is op 22 april in Merleyn te Nijmegen. Zanger Johan Steevens was voorheen frontman van de Beatbusters en heeft het nu goed voor elkaar met deze nieuwe band. Reden genoeg om hem onze zeven vragen voor te leggen.

1. Wat is je grootste blunder in je 'muzikale leven'? Dat zijn er echt te veel om op te noemen.

2. Welk nummer heb je vanochtend als laatste gedraaid? Leavin' van The Mad Caddies (live in Toronto). Wat is dat een vette plaat zeg!!!

3. Wat kan er volgens jou verbeterd worden aan de regionale muziekscene? Er kan heel wat verbeterd worden in de begeleiding van 'jonge' bands. En meer festivals zou ook al een hele verbetering zijn.

4. Wat is de beste manier om dood te gaan? Tsja... Dan maar in m'n slaap.

5. Underground waardering of megasucces? Beide!

6. Wat is de beste band/muzikant in de regio? Dat kan er maar een zijn! Pier Borkent - onze trompettist. Die jongen gaat hoge ogen gooien!

7. En? Hoe is het verder? Met mij gaat alles zeer goed. Erg druk met J-Stars. Leuke ontwikkelingen, veel optredens in het verschiet en zeer goede reacties op ons debuutalbum 'Skadilemma'. Ik ben erg blij met de kanjers in m'n nieuwe band. Goede muzikanten, supermensen en allemaal de neus dezelfde kant op! Hier kunnen we mee verder! En dat maakt me blij.