3voor12 Friesland

In Beeld: Maan verrast in Neushoorn

Dynamisch optreden amuseert publiek

Maan, winnares van The Voice Of Holland in 2016, sprankelt in haar AM/PM clubtour op de Nederlandse podia. Haar eerste single is geproduceerd door Hardwell en eerder werkte ze al samen met onder andere Ronnie Flex. Maan is klaar voor een hoger level en dat bewijst ze met deze clubtour.

De show in Neushoorn komt mysterieus over en de lichtshow is hier goed op afgestemt. Maan opent sterk en geeft gelijk de sfeer voor de rest van het optreden aan. Bij bekendere nummers, zoals single Almost Had It All, geniet het publiek zichtbaar. In het begin van het optreden gaat het nog rustig en moeten de bezoekers in komen, maar naar mate de set wordt dit beter. Vocaal klopt het allemaal tot in de puntjes en de kwaliteit van de poptracks die Maan laat horen liegt er niet om. Ze maakt haar verwachting waar, al is het hier en daar wel wat voorspelbaar.

Door de rustige opbouw in de set moet niet alleen het publiek inkomen, maar blijkt ook dat Maan het vooral moet hebben van haar bekende singles Perfect World, Pockets Full Of Change en Ride It. Door middel van verhalen tussen de nummers door, het publiek, de setlist en de vocalen van Maan zelf wordt het een dynamische avond. Al met al weer een goede show in haar clubtour.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12