Nieuwe, bekende namen op de poster van het MadNes Festival '17 Nieuwe, bekende namen op de poster van het MadNes Festival '17

Succesnummers als The Cool Quest en Gerson Main aan het programma toegevoegd

, Redactie 3VOOR12/Friesland

Nieuwe, bekende namen op de poster van het MadNes Festival '17

Succesnummers als The Cool Quest en Gerson Main aan het programma toegevoegd

Redactie 3VOOR12/Friesland ,

Het MadNes festival op Ameland heeft zojuist weer een handvol nieuwe artiesten aan het programma toegevoegd. The Cool Quest en Gerson Main komen dit jaar naar het strand van Nes om de boel flink op stelten te zetten, maar ook (vooralsnog) minder bekende namen zijn de organisatie aan het programma toegevoegd, waaronder o.a. de Australische laidbackrockers The Kava Kings, de Britse rock & roll ensemble met blazers MFC Chicken en de Deense 'snarenpikker' Bjarke Ramsing.

"MadNes combineert surfen, skaten, muziek en meer en zal komend jaar haar 10e jaar vieren op strand Nes, Ameland. Kite-, wind- en golfsurfen tot je erbij neer valt met eigen materiaal, demo materiaal of tijdens de clinics. Daarna één van de twee halfpipes onveilig maken, los gaan bij 35 dikke bands en DJ's en rondjes draaien in het kleinste reuzenrad van Europa!"

MadNes Festival 2017

MadNes Festival 2017 vindt dit jaar plaats op 7, 8 en 9 juli in Nes op Ameland. De kaartverkoop begint op 4 februari (om 14:00 uur). Een ticket voor MadNes kost dit jaar 119,50 euro en is te verkrijgen via de site van het festival!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland