#DOA16: De top 5 van Dokk'em Open Air #DOA16: De top 5 van Dokk'em Open Air

Sympathiek en flexibel Testament onbetwist op nummer 1

, Redactie

#DOA16: De top 5 van Dokk'em Open Air

Sympathiek en flexibel Testament onbetwist op nummer 1

Redactie ,

De elfde editie van Dokk'em Open Air had weer veel moois in petto gedurende twee festivaldagen. Legendarisch werd het optreden van Testament, mede dankzij de relaxte en flexibele houding van de bandleden na de technische problemen op het hoofdpodium. Welke bands nog meer indruk op ons maakten? Bekijk hier de top 5 van Dokk'em Open Air 2016.

1. Testament
"Alles wijst op een pikant metalrecept gebrouwen door Testament, een van de absolute grootheden van de thrash metal. De avond verliep echter drastisch anders dan verwacht... Testament op de Party Stage 2016: het verhaal dat zal weerklinken door de annalen van de Dokk’em-geschiedenis."
Lees hier het volledige verslag van Testament

2. Primordial
"Met nummers als Gods to the Godless zorgt Primordial voor een ijzersterk begin. Binnen luttele ogenblikken weet deze extreme metalband het gras voor de Large Rockhand Stage om te toveren tot een waar slagveld vol hel en verdoemenis."
Lees hier het volledige verslag van Primordial

3. Entombed A.D.
"Groovy passages, lompe blastbeats en aanstekelijke riffs zijn de ingrediënten waar Entombed A.D. op trakteert. Van nieuwer werk als Dead Dawn tot de klassiekers Wolverine Blues en Left Hand Path; Entombed A.D. houdt het metalen feestje gaande."
Lees hier het volledige verslag van Entombed A.D.

4. Moonspell
"De Portugezen staan altijd garant voor een goede pot metal met een doom twist.  De Moonspell-sound mag dan in de loop der tijd geëvalueerd zijn. De inzet en toewijding lijkt alleen maar toegenomen."
Lees hier het volledige verslag van Moonspell.

5. Finntroll
"Met een homogene mix tussen nieuw en oud materiaal slaan ze het publiek in Dokkum om de oren. När Jättar Marschera van hun laatste album Blodsvept trekt menigeen naar de grote mosh-pit die zich voor het podium heeft gevormd. In een wolk van modder, schuimkragen en ledematen, laten de bezoekers van Dokk’em Open Air zich op de laatste avond helemaal gaan."
Lees hier het volledige verslag van Finntroll.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland