Mijn Ouders in sessie: Christopher Paul Stelling en Tim Tells Mijn Ouders in sessie: Christopher Paul Stelling en Tim Tells

Ervaren verhalenverteller en lokale equivalent op de koffie

, Redactie 3VOOR12/Friesland

Mijn Ouders in sessie: Christopher Paul Stelling en Tim Tells

Ervaren verhalenverteller en lokale equivalent op de koffie

Redactie 3VOOR12/Friesland ,

Mijn Ouders zijn minimalistische huiskamerconcerten in een vertrouwde sfeer. Elke maand is Mijn Ouders op bezoek bij een inwoner van Leeuwarden voor een avond muziek waarvoor je normaliter bij een poppodium aan zou moeten kloppen. Afgelopen editie was Mijn Ouders in hartje centrum en kwamen Christopher Paul Stelling en Tim Tells op de koffie.

Christopher Paul Stelling kan verhalen vertellen. Telkens wanneer de Amerikaan een nieuw nummer introduceert hangt de huiskamer aan zijn lippen. Gekluisterd als een klein kind aan de televisie op zaterdagochtend, zo zit de overvolle huiskamer er bij. Als een ervaren verhalenverteller neemt Stelling het selecte groepje aanwezigen mee door een aantal hoofdstukken van zijn leven. Zijn twee uur durende set bestaat voor meer dan de helft uit verhalen. Soms grappig, vaak melancholisch, maar altijd mooi.

Het voorprogramma, Tim Tells, is een lokale verhalenverteller in wording. Tim Tells zou zomaar de protegé van Christopher Paul Stelling kunnen zijn, hadden ze niet een halve wereld van elkaar vandaan gewoond. Dat de twee elkaar aan mogen vullen in een kleine huiskamer maakt het geheel des te mooier. Ook Tells’ nummers beslaan een aantal hoofdstukken van zijn leven, met een duidelijke focus op liefde. Tells zet de toon voor de avond. Met Stelling letterlijk aan zijn voeten, verwelkomt Tells hem bij het fenomeen genaamd Mijn Ouders.


---
Ook eens bij Mijn Ouders op bezoek? Op 29 maart speelt John Lennon McCullagh in een Leeuwarder huiskamer en op 8 april komt Odd Hugo langs. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland