3voor12 Friesland Vacaturebank

Kom jij ons team versterken?

redactie 3voor12 Friesland ,

3voor12 Friesland is het online popmagazine voor Friesland, verzorgd door de VPRO. Wekelijks vind je op onze site aankondigingen en recensies van concerten en festivals, cd & demo recensies, fotoreportages en meer.

3voor12 Friesland wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers. Heb jij ook zin om te schrijven over popmuziek, neem dan contact op met de redactie. We zijn altijd op zoek naar leuke en goede schrijvers!

Mailen doe je naar: 3voor12friesland@gmail.com

---
GEZOCHT: REDACTEUREN (M/V)

Minimaal één keer per maand schrijf je een nieuwsartikel, achtergrondverhaal of albumrecensie. Als redacteur ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke content van de website.

Wie zoeken we?
Jonge talentvolle schrijvers die zich verder willen ontwikkelen op het terrein van de popjournalistiek. Connecties in de Friese popcultuur is een pré.

Reageren? Stuur dan een enthousiaste mail naar 3voor12friesland@gmail.com!

---
GEZOCHT: CONCERTVERSLAGGEVERS (M/V)

Minimaal één keer per maand trek jij er op uit om verslag te doen van concerten, festivals of andere muzikale evenementen binnen de provincie. Ook het achterna reizen van Friese acts buiten de provinciegrenzen behoort tot de mogelijkheden.

Wie zoeken we? 
Jonge enthousiaste muziekliefhebbers met een passie voor schrijven. Op dit moment kunnen we met name versterking gebruiken op de volgende terreinen:

  • Metal, Punk
  • Dubstep, Drum 'n Bass
  • Rap, Hiphop
  • Indie

Reageren? Stuur dan een enthousiaste mail met een eventuele proefrecensie naar 3voor12friesland@gmail.com!

---
GEZOCHT: FILMMAKERS (M/V)
Minimaal één keer per 6 tot 8 weken ga jij, samen met een geluidsman of –vrouw, er op uit om een band of artiest vast te leggen op een bijzondere locatie in Leeuwarden of Friesland. Je bent bereid om samen met anderen binnen 3voor12/Friesland mee te werken aan het opzetten van een nieuw format.

Wie zoeken we?
Jonge talentvolle filmmakers die een oog hebben voor bewegende beelden, iets nieuws willen maken en creatief mee kunnen denken.

Reageren? Stuur dan een enthousiaste mail met daarin je motivatie naar 3voor12friesland@gmail.com