Repetitie in beeld: Newsense Memory Repetitie in beeld: Newsense Memory

Wat het publiek niet ziet

, Erikjan Koopmans

Repetitie in beeld: Newsense Memory

Wat het publiek niet ziet

Erikjan Koopmans ,

Repetitie in beeld geeft je een kijkje achter de schermen bij bandjes en artiesten. Je kijkt mee door de lens van de 3VOOR12/Friesland fotografen die verschillende Friese oefenhokken bezoeken. Fotograaf Erikjan Koopmans ging langs bij Newsense Memory. The Sky Is The Limit voor deze jonge alternatieve punkrock band.

Wat het publiek niet ziet

Drie jaar na het debuut Fashion American komt Newsense Memory met een nieuwe EP getiteld The Sky Is The Limit. Deze zal op 29 september in Poppodium Romein gepresenteerd worden.

3VOOR12/Friesland fotograaf Erikjan Koopmans ging op bezoek bij de alternatieve punkrock band om een repetitie in voorbereiding op de EP-presentatie vast te leggen.

We kunnen niet anders concluderen dan dat deze jonge band met de aankomende EP bewijst muzikaal zeer divers en volwassen te zijn geworden. Naast het serieuze reperteerwerk zorgden de koude Jupiler's, de bitterballen en het ritueel verbranden van de stukgeslagen drumstokken van het afgelopen jaar, er ook nog eens voor dat het erg gezellig werd in het repetitiehok. Tot in de late uurtjes...

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland