Extra kaarten Into The Great Wide Open in de verkoop Extra kaarten Into The Great Wide Open in de verkoop

Muziekprogramma bijna compleet

, Peter Dijkstra

Extra kaarten Into The Great Wide Open in de verkoop

Muziekprogramma bijna compleet

Peter Dijkstra ,

Met de toevoeging van onder andere Alamo Race Track, The Kik, Laura Marling en De Jeugd van Tegenwoordig is het muziekprogramma van Into The Great Wide Open zo goed als rond. Zaterdag 30 juli gaan er extra kaarten in de voorverkoop voor het festival dat begin september plaatsvindt op het Friese waddeneiland Vlieland.

Muziekprogramma bijna compleet

Vorig jaar december startte de voorverkoop van Into The Great Wide Open met ruim vijfduizend beschikbare kaarten. Binnen een half uur was het uitverkocht. En dat zonder dat de organisatie ook nog maar één naam bekend had gemaakt. Zaterdag start er een extra voorverkoop. Het gaat om kaarten die eerder voor relaties gereserveerd waren. Kaartverkoop verloopt via de website van het festival. Nu per 1 januari het btw-tarief is gewijzigd zijn de kaarten wel in prijs gestegen; een standaardticket kost nu €107,-.

Met de toevoeging van Laura Marling, De Jeugd van Tegenwoordig, Kakkmaddafakka, Lia Ices, Alamo Race Track, The Kik, Palio Superspeed Donkey en Eefje de Visser is het muziekprogramma nagenoeg compleet. Eerder maakte de organisatie al bekend dat onder andere Agnes Obel, Bettie Serveert, Crystal Fighters, Kings of Convenience, Lucky Fonz III en Villagers naar het Friese waddeneiland komen.

Into The Great Wide Open vindt op 2, 3 en 4 september plaats op Vlieland.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland