Friese Flitsen week 25 Friese Flitsen week 25

Kort popnieuws uit de provincie

Friese Flitsen week 25

Kort popnieuws uit de provincie

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Ilanois, Greyline, Audio Adam en de Dinsdagavondgymnastiek.

Kort popnieuws uit de provincie

SPREAD

Deze week is alweer het derde nummer van het gratis te verkrijgen popmagazine SPREAD verschenen. Daarin dit keer onder meer een interview met Patrick Kramer, een man die lichtshows ontwerpt voor popconcerten. Ook staan er natuurlijk weer de nodige cd-reviews in SPREAD. Even op zoek dus naar de nieuwe SPREAD en laat ons vooral weten wat je van het blad vindt. Dat kan in de comments onder deze pagina.

DINSDAGAVONDGYMNASTIEK

Na het vertrek van D.A.G. presentator van het eerste uur, Eelco Broekstra, was het nog maar de vraag of het programma Dinsdagavondgymnastiek op Mercurius wel zou blijven bestaan. Gelukkig gaan Niels de Bruin en André Palma het spreek-woordelijke stokje van Eelco overnemen en kan iedereen gewoon blijven genieten van twee uurtjes techno op Radio Mercurius. De dinsdagavondgymnastiek livestream vind je hier: http://www.mercuriusrtv.nl/index.php/radio/luisterlive.
Als je in Leeuwarden woont en je wilt gewoon via de radio luisteren stem dan af op 106.1 FM.

PLATENCONTRACT VOOR ILANOIS

Op site van Omrop Fryslan stond te lezen dat Ilanois een platencontract bij Pias in de wacht gesleept heeft. Pias is de maatschappij waar ook Moke onderdak heeft gevonden. Dinsdag wordt de deal officieel bekrachtigd. Daarna gaat volgens frontman Ilan Palstra de champagne open. Gefeliciteerd mannen!

GREYLINE ON TOUR

Twee weken geleden berichtten we al over de Schotse Tour van Greyline. We vonden op de site van Froeks.TV de eerste beelden van hun overzeese avonturen. Er volgen er de komende weken nog meer. Leuk! Check hier het filmpje:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland