Het leukste meisje van de klas? Alison! Het leukste meisje van de klas? Alison!

Monstertux - The Alison Album

, Tekst: Sierd van der Bij

Het leukste meisje van de klas? Alison!

Monstertux - The Alison Album

Tekst: Sierd van der Bij ,

During Daytime doet een lampje branden. In A Minute kietelt het geheugen. During Daytime was de mini-cd die een aantal jaren terug menig recensist positief stemde. Optredens door het hele land waren het gevolg met als absoluut hoogtepunt het voorprogramma van Marillion. En toen werd het pijnlijk stil. Het heeft een aantal verwoede pogingen gekost, maar onlangs zijn de heren en dame van Monstertux de trotse ouders geworden van een dochter. Alison.

Monstertux - The Alison Album

Inmiddels is de website gelanceerd, op welke men gratis en legaal The Alison Album kan downloaden. De officiele releaseparty is alweer geschiedenis, de recensenten zijn lovender dan ooit te voren en nu is het voor Monstertux wachten op optredens. Lang zullen ze niet hoeven te wachten, want Alison heeft een sterk karakter en het lijkt erop dat ze het populairste meisje van de klas gaat worden. Opener Stoical legt meteen de ziel van Alison bloot. Een onverstoorbaar meisje wat verdomd veel op haar ouders lijkt. Want zij zijn onverstoorbaar bezig met het onder de aandacht brengen van hun telg. Een geboortekaartje in de vorm van een prachtig grafisch vormgegeven website alwaar een ieder haar mag proeven.

The Alison Album is even divers als de gedachten van een meisje dat zich in de bloei van haar leven bevindt. Ze is intelligent en denkt goed na over de keuzes die ze maakt. Ze zit op haar kamer met een roman van Janet Fitch en daar laat ze het ene na het andere zware thema aan haar geweten voorbij gaan. Haar ouders brengen op Placebo achtige wijze haar leven in kaart. The Alison Album is een verhaal, een prachtig verhaal over een prachtig meisje. Dit album zal haar leven een fantastische wending geven, want Alison mag gezien en gehoord worden in Hilversum en Biddinghuizen. Te klein voor Friesland, wellicht zelfs te klein voor Nederland. Het zal je dochter maar zijn!


advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland