Een Koninklijke samenwerking

3VOOR12 en Kay Wilders Royals online

Paul van Berlo ,

Sinds een tijdje organiseert de van oorsprong Leeuwarder DJ Kay Wilder onder de naam 'Royals' lekkere dansfeestjes in Doozo. Naast Kay draaien daar ook ‘vrienden’ van hem. Zo stonden bijvoorbeeld Marco V. En Johan Gielen al naast hem in de DJ booth. Vanaf nu zijn de sets van de Royals-avonden te beluisteren via 3VOOR12 Friesland.

3VOOR12 en Kay Wilders Royals online

Achter DJ Kay Wilder gaat Herman-Jan Wildervank schuil. Een goedlachse, sympathieke jongeman die geboren en getogen is in Leeuwarden. Toch vindt hij zichzelf een ‘halve Amelander’, want zijn beide ouders komen van dat eiland. Ook niet gek natuurlijk dat hij vaak op dat eiland te vinden is, ook als DJ. Met zijn ‘Sunset Summerdance’ feesten op het strand bij beachclub ‘The Sunset’ was hij vorig jaar genomineerd voor de Friese Popprijs.

Herman-Jan is ook producer, maar richt zich nu nog voornamelijk op het DJ-en. En dat gaat hem goed af. Zo staat hij op 5 juli op de Dancetour in Leeuwarden, waar ook niemand minder dan Marco V. en Junkie XL zullen draaien. Ook is hij als eerste geboekt voor de Nederlandse truck op de Love Parade 2009. Maar eerst staat hij aanstaande zaterdag weer met zijn eigen feestje in Doozo. Deze keer brengt hij Benjamin Bates mee als gast. Bates draaide al op Sensation White, Mysteryland en Innercity.

3VOOR12 Friesland is een ‘koninklijke’ samenwerking aangegaan met Kay Wilder. Vanaf nu zullen zijn DJ-sets een paar dagen later te horen zijn via 3VOOR12 Friesland. Dus als je zaterdag niet naar de Doozo kan zijn, kun je later horen wat je gemist hebt!