Rock en grunge in Trapnotov Rock en grunge in Trapnotov

Een dikke rock / grunge sound vulde de zaal.

, Tekst: Kevin Bindervoet, Foto's: Bart Rouw

Rock en grunge in Trapnotov

Een dikke rock / grunge sound vulde de zaal.

Tekst: Kevin Bindervoet, Foto's: Bart Rouw ,

Na een lange tijd van stilte had jongerencentrum Trapnotov weer eens een avond vol live muziek in petto voor de Almeerse jeugd. De eerste met nog vele te volgen. De line-up was zeker niet verkeerd met SolarCruiser, Ape dirt en Evant Garden.

Een dikke rock / grunge sound vulde de zaal.

Voor een podium dat al zo lang niks van zich had laten horen was het met een half gevuld zaaltje enthousiaste muziekliefhebbers toch tamelijk druk in Trapnotov.  Aan SolarCruiser de eer de avond te openen. De heren zetten meteen vol in met grommende gitaren en dikke basriffs. De band timmert nog niet lang aan de weg.  Hoewel de sound erg lekker was kon men niet anders dan opmerken dat het een beetje eentonig werd na 3 nummers. Misschien zijn de heren nog zoekende, misschien lag het aan de slecht te horen vocalen. Hopelijk komen we er snel achter.

Ape Dirt stond als tweede op de lijst en ook zij trokken meteen alle registers open. Een dikke rock / grunge sound vulde de zaal, helaas vergezeld van wederom slecht te horen vocalen.  Het geheel kwam ook enigszins tam over in vergelijking met eerdere optredens. Wellicht hadden de heren een off-day, toch kon dit menig vrouwen hart er niet van weerhouden iets sneller te gaan kloppen bij het aanschouwen van de leadzanger.

Hekkensluiter van de avond was Evant Garden. Hoewel de lippen van de zanger sporadisch van de microfoon los kwamen, was het ook hier weer slecht hoorbaar. De melodische/ hard rock deinsde ook hier van begin af aan weer dik door de speakers, her en der lekker zwevend. Toch kon het publiek  niet echt overtuigd worden om los te gaan. De heren eindigden in een heuse jamsessie die net even te lang doorging op te veel van hetzelfde.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland