Metalmania in De Meester Metalmania in De Meester

Verhitte metalavond in poptempel van Almere

, Tekst: Kevin Bindervoet, Foto's: Ferdi Boudier

Metalmania in De Meester

Verhitte metalavond in poptempel van Almere

Tekst: Kevin Bindervoet, Foto's: Ferdi Boudier ,

Voor de echte metalliefhebbers was er afgelopen vrijdag weer een Meesterlijk Metaal in popzaal de Meester, met voor ieder wat wils.

Verhitte metalavond in poptempel van Almere

Gematria mocht het startsein geven voor weer een avond onvervalste metalgekte. De uit Almere afkomstige band bestaat nog niet zo lang en heeft zodoende nog niet veel podiumervaring,  dit was duidelijk te merken in hun onzekere uitstraling. Gelukkig maakte hun muziek een hoop goed en zal het alleen maar een kwestie van tijd zijn voor de heren van hun podiumvrees af zijn.

Het Limburgse Mytholic leek zo uit de oude doos geslopen en (misschien wel letterlijk?) het podium op gekropen. De zanger bleek een ouderwets goede en hoge metalstem te bezitten, maar kwam helaas niet meer als één van de kwiekste over: niet alles blijft zoals het was.

Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk Martyr, en dat hadden zowel de band als het publiek feilloos in de gaten. Hoewel de hitte in het Almeerse poptempeltje bijna ondragelijk was kwamen band en publiek los. Of het nou bij de act hoorde of niet, het was op zijn minst verfrissend voor de mensen vooraan het podium om door de zanger met water afgekoeld te worden. Ook werd de bassist nog even in het zonnetje gezet, gezien deze zonder morren met een gebroken duim aan het spelen was. 

Uiteindelijk  mochten alle maniacs zoals gebruikelijk even op het podium komen om samen met de band te rocken. Helaas bleek toen wel dat het minder druk was dan voorgaande keren, gezien er nog amper publiek  over was. Aan de sfeer was niks te merken, het was weer Meesterlijk Metaal-gezellig.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland