Line-up DDW Music 2016 compleet Line-up DDW Music 2016 compleet

27 nieuwe namen toegevoegd aan muziekprogramma Dutch Design Week

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Line-up DDW Music 2016 compleet

27 nieuwe namen toegevoegd aan muziekprogramma Dutch Design Week

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Met de toevoeging van 27 nieuwe namen is het muziekprogramma van Dutch Design Week 2016 compleet. Van 22 t/m 30 oktober organiseren Dutch Design Week, Effenaar en Friendly Fire voor de tweede keer het stadsfestival DDW Music, dat een gevarieerde line-up met vooruitstrevende acts presenteert. Dit jaar zijn er optredens in de Effenaar, Nul Zes, Gaslab, FIFTH | NRE, Van Abbemuseum, Stroomhuis, Altstadt, De Oude Rechtbank, Café Wilhelmina, Muziekgebouw, Calypso en op het Ketelhuisplein.

In totaal zijn meer dan zestig artiesten op twaalf verschillende locaties in de stad geprogrammeerd. De nieuwe toevoegingen aan de line-up zijn:
Palmbomen II, Loyle Carner, Larry Gus, Dillon, JEFF. the Brotherhood, Flamingods, Alpines, Ciaran Lavery, Donnie, GANZ, Sunday Sun, The Lion and the Wolf, Iguana Death Cult, Khruangbin, Matthew Logan Vasquez, Crying Boys Cafe, Hypochristmutreefuzz, GOSTO, Kweku Collins, Søren Juul, Zimmerman, Felix Pallas, ISLAND, Canshaker Pi, Travis is a Tourist, DJ Spinn'em & Friends, The Galaxy.

In augustus werden de volgende namen al bekend gemaakt:
Woodie Smalls, The K, Jeangu Macrooy, Christopher Paul Stelling, Louis Berry, Scott & Charlene’s Wedding, S.T. Cordell, Indian Askin, George Cosby, Porches, Compact Disk Dummies, Jacle Bow, Lucy Dacus, Beach Baby, Palace Winter, traumahelikopter en C Duncan.

Net als vorig jaar zullen in de Effenaar en Muziekgebouw Eindhoven grotere concerten plaatsvinden. Voor deze specials zijn Jeremy Loops, Klyne, Benjamin Francis Leftwich en Baauer bevestigd.

Ook het Ketelhuisplein op Strijp-S staat in het teken van muziek met een extra podium dat speciaal bedoeld is voor sound design en muzikale experimenten. Componistenduo Strijbos & Van Rijswijk, dat muziek combineert met vormgeving en technologie, cureert hier een programma waarmee nieuwe vormen van muziekbeleving worden getest met onder meer interactieve composities, concerten en installaties.
 
Alle concerten (m.u.v. de specials) zijn gratis op vertoon van een DDW ticket. Zonder DDW-ticket is de entree €5,00 per concert (alleen deurverkoop). 
Voor de specials zijn kaarten verkrijgbaar via de Effenaar en op de Dutch Design Week website.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven