Eerste namen van Eindhoven Psych Lab 2016 bekend Eerste namen van Eindhoven Psych Lab 2016 bekend

GOAT en Föllakzoid zijn headliners van derde editie op 10 en 11 juni in de Effenaar

, Rens Peters

Eerste namen van Eindhoven Psych Lab 2016 bekend

GOAT en Föllakzoid zijn headliners van derde editie op 10 en 11 juni in de Effenaar

Rens Peters ,

De Effenaar kondigt de eerste namen van Eindhoven Psych Lab 2016 aan. De gemaskerde Zweden van funk-afrobeat-psych band GOAT en de Chileense trance machine Föllakzoid zijn de headliners van het festival. De Eindhovense formatie (en medeorganisator) Radar Men From The Moon is net als vorig jaar ook weer van de partij met een bijzondere samenwerking. De derde editie van het experimentele psych en garage festival vindt dit jaar op 10 en 11 juni in de Effenaar plaats.

De eerste namen van Eindhoven Psych Lab 2016 zijn:
GOAT / Föllakzoid 
Hills / Orchestra Of Spheres / White Hills 
The Oscillation / Radar Men From The Moon / GNOD / Forever Pavot / Papir / Throw Down Bones / 10.000 Russos / Useless Eaters / Josefin Öhrn + The Liberation / PAUW / Rats On Rafts / RMFTM meets GNOD: Temple Ov BBV (Audio Test 005.epl16)

Na de succesvolle samenwerking van Radar Men From The Moon (RMFTM) met The Cosmic Dead op de vorige editie, nodigen de Eindhovenaren dit jaar het Britse experimentele collectief GNOD uit voor een studio en live samenwerking. RMFTM zal ook hun nieuwe album ‘Subversive II’ – de opvolger van het vorig uitgebrachte 'Subversive I' – presenteren met een eigen show.

Voor de vroeg vogels is er een gelimiteerd aantal weekend tickets verkijgbaar, die €60,00 zullen kosten. Wanneer deze op zijn, begint de reguliere ticketverkoop. Tickets kosten €70,00 voor twee dagen. De voorverkoop is vandaag gestart.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven