Paaspop 2014: Gelukkig hadden we Maarty nog

Redder in nood voor gestrande Prodigy-fans

Markov de Weijer ,

Wat niet als hoogtepunt van de avond gepland stond, heeft voor een aantal, door Prodigy-perikelen, gestrande Paaspopgangers toch nog een memorabel moment opgeleverd.

Doordat The Prodigy een groot deel van het terrein had geclaimd, was het nagenoeg onmogelijk om je daar op bepaalde delen te begeven. Dit heeft mensen doen zoeken naar dat momentje vertier om de Paaspop zaterdag af te sluiten.

En daar stond hij dan op geheel eigen wijze in de Loco Royale: Maarty Broekman. Legendarisch in Engeland door zijn deelname aan Britain’s Got Talent en vandaag de ultieme kans om de harten van paaspopgangers te veroveren.

De start van zijn optreden verloopt niet geheel vlekkeloos aangezien hij er pas na een aantal minuten achter komt dat die microfoon er niet voor niets staat. Catchy jaren tachtig songs ondersteund met krachtige danspassen en bijpassende non-verbale kunststukjes leveren voor velen een prangende vraag op: “Wat staat deze gast in godsnaam te doen op dat podium?”

Gelukkig is het aanwezige publiek dusdanig in de stemming door het tijdstip van de dag en de nodige alcoholische versnaperingen, waardoor er toch nog een leuk feestje ontstaat. Onder het motto: 'gelukkig hebben we de foto’s nog'.