Paaspop 2014: real-life tinderen in ‘de Datekeet’ Paaspop 2014: real-life tinderen in ‘de Datekeet’

Vind je hossel op de Ramblas

, Clemens Lambermont

Paaspop 2014: real-life tinderen in ‘de Datekeet’

Vind je hossel op de Ramblas

Clemens Lambermont ,

Heb je er genoeg van dat je alweer zonder +1 op een festival loopt? Ben je het zat dat je de koude Paaspopnachten alleen in je tentje door moet brengen? En durf je dan niet die ene lekkere chick/dude aan te spreken in de Bavaria Playground? Geen nood, bij de Datekeet kunnen ze je helpen nog wat te fixen!

“Hallo wie ben jij? Ik ben Laura en komt uit een dorpje in de buurt van Schijndel”, volgt na een onhandige handdruk (want: blinddoek). Vier mannen en vier vrouwen zitten aan twee kanten van een picknicktafel. Iedereen krijgt één minuut om kennis te maken met diegene voor hem of haar voordat er doorgeschoven wordt. En dat levert… bijzondere gesprekken op. “Heb je bad? Of een douche? Geen bad, oh ok dan.” Nee Liselotte, jij wordt het niet. Maar goed, misschien is het ook wat lastig oordelen als je met z'n achten aan één tafeltje zit.

Een beetje jammer is dan wel dat de matches worden gemaakt zodra de blinddoeken af gaan. Dan pas mag iedereen zijn of haar voorkeur doorgeven. En ja, dan is het 'blinde’ element natuurlijk weg. De gelukkige lovebirds die daadwerkelijk matchen, mogen meteen door naar de volgende ronde. In de keet krijgen ze een kostuum aangemeten en krijgen een spoed bruiloft. Drie keer raden welke foto’s er morgen op je Facebook geplaatst gaan worden. Oordeel? Succes is absoluut niet gegarandeerd bij de Datekeet, maar in een dood uurtje is het prima vermaak voor de single Paaspopganger die nog wat hoopt te scoren.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven