LEFT en Exit Clause live in 3voor12/Eindhoven Café LEFT en Exit Clause live in 3voor12/Eindhoven Café

Radio-uitzending live vanuit café PopEi pakt weer uit op 14 mei

, Redactie 3voor12/Eindhoven

LEFT en Exit Clause live in 3voor12/Eindhoven Café

Radio-uitzending live vanuit café PopEi pakt weer uit op 14 mei

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Eens in de twee maanden verruilt programmamaker Patric Muris de studio van GlowFM voor het café van PopEi voor een live-uitzending van 3voor12/Eindhoven radio. Dan is er livemuziek, zijn er gasten, prijzen en heel veel andere reden om de uitzending niet te willen missen. Tijdens de vorige editie, in maart, waren Bells of Youth en Hunting The Robot te gast, half mei komen twee rockbands langs voor een livesessie: LEFT en Exit Clause. Entree is gratis en iedereen is bij deze van harte uitgenodigd de uitzending bij te wonen.

LEFT heeft in april het tweede album ‘Any Other Way’ gepresenteerd in café Altstadt. De nieuwe plaat heeft de band teruggebracht naar zijn roots en dat betekent ongecompliceerde alternatieve rock, met een authentiek karakter. Dat is in alles terug te horen: de nummers, het productieproces, maar ook de liveoptredens. LEFT kan met dit album de energieke liveband zijn die het altijd heeft willen zijn. Hoe stevig het album ook mag klinken, de nummers blijven ook uitgekleed – in een akoestische versie goed overeind. Dat bewees de band al tijdens een instore-optreden in Ray Elpee. Op 14 mei speelt LEFT opnieuw een akoestische sessie met veel nieuw materiaal voor alle bezoekers van 3voor12/Eindhoven Café.

In het tweede uur is er bezoek van Exit Clause. De Eindhovense rockband, die duidelijk niet voor een gat te vangen is in stijlduiding, is net buiten de radar bezig met een geweldige entree in de Eindhovense muziekscene. Er waren een tijdje terug al enkele optredens om de smaak te pakken te krijgen, maar daarna heeft de band zich toegelegd op de release van een debuutalbum. Hoe het daarmee staat en wanneer de big bang van Exit Clause gaat plaatsvinden, vragen we de mannen op 14 mei. En natuurlijk is er een muzikale introductie: ook Exit Clause, dat zelf zijn muziek omschrijft als sfeervolle, rockende en catchy indiepop, speelt een sessie in 3voor12/Eindhoven radio.

Naast het bezoek en de livemuziek kunnen bezoekers de beste alternatieve muziek uit Eindhoven en ver daarbuiten verwachten, voor, tijdens en na de uitzending. Er zijn ongetwijfeld weer nieuwtjes die als eerste worden gebracht, er is een concertagenda die wordt besproken en de beste events in de regio worden getipt. Met de muziek erbij. Precies zoals vaste luisteraars gewend zijn, maar dan in de bruisende omgeving van het knusse café van PopEi. Patric Muris is de presentator, hij zal worden bijgestaan door twee andere redacteuren van 3voor12/Eindhoven: Paul Knippenberg en Thijs Portz.
De uitzending is op de reguliere uitzendtijden (21.00 uur – 23.00 uur) live te volgen in zowel het café als op de radio via Glow FM.

3voor12/Eindhoven Café vindt plaats op 14 mei 2014. Deuren open: 20.00 uur. Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

 

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven