Programma Stukafest Eindhoven 2014 compleet Programma Stukafest Eindhoven 2014 compleet

Onder andere The Don’t Touch My Croque Monsieurs, Most Unpleasant Men en capcap… cap bij laatste bevestigingen

, Patric Muris

Programma Stukafest Eindhoven 2014 compleet

Onder andere The Don’t Touch My Croque Monsieurs, Most Unpleasant Men en capcap… cap bij laatste bevestigingen

Patric Muris ,

“Stukafest Eindhoven is een blijvertje”, schreef 3voor12/Eindhoven vorig jaar al, na een sterke terugkeer op het culturele podium van Eindhoven. Dat ze ook voor 2014 weer de nodige plannen hebben, bewees de organisatie onlangs al met de eerste aankondiging van de editie van volgend jaar. Onder meer The Medics en Eindhovens dj-collectief Nachtdieren zijn toen bevestigd. Na een update in december met opnieuw een hele rits namen, maakte de organisatie op 8 januari de resterende namen van het programma bekend in 3voor12/Eindhoven radio. Voor wie het heeft gemist, hier nog even alle acts op een rijtje.

Op 18 februari 2014 is er weer een nieuwe editie van Stukafest, het multidisciplinaire festival georganiseerd door studenten. Zoals gebruikelijk komen diverse kunstvormen aan bod in de vele studentenkamers die het podium vormen van Stukafest. Bij de eerste lichting namen was het vooral muziek wat de klok sloeg, in de daarop volgende update zijn muziek, dans en kunst terug te vinden. In het laatste overzicht bekendmakingen is het muziek, comedy, uitgeverij en spelen met je eten. De resterende namen, kort toegelicht:

The Don't Touch My Croque Monsieurs

Een mix van hiphop, pop en punk; harde muziek in een klein kamertje.

Most Unpleasant Men

Zeskoppige band uit Utrecht die met veel synths een fantasierijk, upbeat geluid neerzet en daarmee hele catchy liedjes creëert.

capcap... cap

Helmondse/Eindhovense dark wave-band met een industrieel geluid. Geen onbekende in Eindhoven. Er is net een nieuwe EP uit en op stukafest gaan ze een hele unieke show neerzetten, nog meer dan de toffe dingen die ze al doen met de visuals! Een soort silent-band (silent-disco), waarbij je de band alleen kan horen als je een koptelefoon op hebt. Het zal een unieke ervaring worden, en natuurlijk ook fijn voor de buren!

Edo Berger

Edo Berger zorgt voor de comedy op Stukafest Eindhoven. Je kent hem wellicht van zijn zomerhit ‘Meisjes met Ijsjes’.

Iris Penning

Eindhovens singer-songwriter die met haar intieme liedjes het spits zal afbijten tijdens de StukaHap.

The Food Code

Als je graag met je eten speelt moet je hier zijn. The Food Code is een creatief en energiek duo waarbij eten, communicatie en design centraal staan. Na Solar Weekend, Paperclip festival en meer gaan ze ons nu met hun voedselconcepten vermaken op Stukafest!

De Bende
Als je aan Eindhoven denkt, denk je aan licht; de Bende maakt interactieve licht installaties  en gaat een unieke ervaring neerzetten op Stukafest!

Propria Cures

Studentenblad van Nederland die op Stukafest een redactietafel gaan vormen met literaire gasten.

Studium Generale Mystery Room

Tsja.. daar kunnen we natuurlijk niets over zeggen, behalve dat het mysterieus wordt!

Alle namen van Stukafest Eindhoven 2014 op een rijtje, in willekeurige volgorde:
Marike Jager, Ill Skill Squad, miXendorp, Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief, Yentl & de Boer, De Blonde Jongens en Tim, The Medics, ROLF de Band, Nachtdieren, De Bende, Propria Cures, The Food Code, Iris Penning, Edo Berger, capcap… cap, Secret Rendezvous, Most Unpleasant Men, Don’t Touch My Croque Monsieurs en de Mystery Act.

Benieuwd wat Stukafest zoal te bieden heeft? Bezoek dan StukaPeek, op 9 januari 2014 in het Gaslab, met optredens van onder andere capcap… cap en James Wood. De Eindhovense folkband was een van de meest populaire acts van de editie van 2013 en speelt een rol van ambassadeur op StukaPeek. Het minifestival StukaPeek kan gezien worden als een sneak preview van het echte Stukafest-festival op 18 februari.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven