Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met live: Iris Penning Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met live: Iris Penning

Live radio-event vanuit café PopEi in beeld

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met live: Iris Penning

Live radio-event vanuit café PopEi in beeld

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Iedere twee maanden verhuist 3voor12/Eindhoven radio van de studio van Glow FM naar het café van PopEi, om daar live op locatie uit te zenden. Luisteraars worden uitgenodigd de uitzending bij te wonen en kunnen naast het ervaren van een radioprogramma ook genieten van livemuziek. Die werd deze keer verzorgd door Eindhovense singer-songwriter Iris Penning waarvan later werd aangekondigd dat zij op 14 maart haar album zal presenteren bij... opnieuw 3voor12/Eindhoven! Maar dan in de Effenaar, tijdens de periodieke clubavond. En met band. Bezoekers van PopEi hadden het voorproefje, maar ook nog heel wat andere exclusiviteiten.

Iris Penning speelt vier liedjes in 3voor12/Eindhoven Café. Dat doet ze zo innemend dat het hele café tijdens het optreden muisstil is. Dat het maar een voorbode mag zijn voor haar albumpresentatie op 14 maart in de Effenaar. Dan komt ze terug met versterkingsband om haar debuut 'Droomverf' voor te stellen aan Eindhoven, tijdens de eerste Club 3voor12/Eindhoven van 2014. De albumpresentatie zal net als in het café van PopEi in een knusse, wat intiemere setting plaatsvinden. De bezoekers van 3voor12/Eindhoven Café reageerden enthousiast op het optreden en verwachten we 14 maart zonder twijfel opnieuw, maar dan in de grootste poptempel van Eindhoven. Naast het optreden van Iris Penning was er meer zoets voor de aanwezigen: Mirjam Sieben, frontvrouw van The Dirty Denims, kwam langs met het zondag uit te komen debuutalbum van de band om de highlights alvast door te nemen. Naast wat snippets werd uiteindelijk ook de openingstrack van het album gedraaid: 'Fit In Stand Out'.
 

Er was meer gloednieuwe muziek in de uitzending: ook van het volgende week pas te verschijnen album van Radar Men from the Moon, 'Strange Wave Galore', kwamen de twee favoriete tracks van de redactie voorbij. Slechts een bezoeker, of ja eigenlijk twee bezoekers, was pas echt de gelukkige: hij won twee kaartjes voor Cross-Linx, het crossover festival, dat 7 februari plaatsvindt in het Muziekgebouw, door het antwoord op de muziekquiz binnen enkele luttele seconden goed geraden te hebben. Gefeliciteerd! En voor de rest: tot de volgende keer! 12 maart is de volgende editie van 3voor12/Eindhoven Café, in PopEi. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven