The Deaf, Raketkanon, Tim Vantol en veel meer naar Monsters of Mariaheide The Deaf, Raketkanon, Tim Vantol en veel meer naar Monsters of Mariaheide

Rockfestival viert volwassendom op 21ste editie

, Daan Krahmer

The Deaf, Raketkanon, Tim Vantol en veel meer naar Monsters of Mariaheide

Rockfestival viert volwassendom op 21ste editie

Daan Krahmer ,

Monsters of Mariaheide wordt dit jaar officieel volwassen. Op zaterdag 15 februari vindt alweer de 21ste editie van het rockfestival plaats in Erp, dat tussen Veghel en Uden in ligt. Op voorgaande edities stonden onder meer Peter Pan Speedrock, Green Lizard, Textures en The Dirty Denims. Ook dit jaar zijn er weer veel gitaar-acts te bezichtigen. De optredende artiesten hebben een regionale, nationale als internationale afkomst en zijn op drie verschillende podia te zien.

Net als voorgaande jaren staan ook dit jaar weer veel stevige rock-acts op het festival. De volledige line-up van Monsters of Mariaheide 2014:

Mr. Irisch Bastard
Crystal Dream (U2)
The Deaf
Physical Grafitti (Led Zeppelin)
Psycho 44
Raketkanon
Hawk Eyes
Tim Vantol
fmp
On Fire
Free Beer
The Pheromones
Orange Maplewood
Punk Rock Heavy Metal Karaoke
Boodschappers van het algemene nut
Black Pearl
The City Hollers
The Tonomats
Vander
Stone Mantis
 
Monsters of Mariaheide vindt plaats op 15 februari 2014, in de Monsterhallen in Erp. De voorverkoop van het festival is inmiddels gestart. Tickets kosten 25 euro en zijn te verkrijgen via de website van Monsters of Mariaheide (www.monstersofmariaheide.com) en, zolang de voorraad sterkt, bij de dagkassa (dan voor 30 euro). Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene het festival tot 19:00 uur gratis bezoeken. 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven